Fittdiéta

Csicseriborsó ropogós

Ha filmet nézek nekem muszáj ennem, rágcsálnom valamit. Régen ilyenkor kerültek elő a kekszes zacskók. Most a répa, zeller és társai, valamint ez az igazi chips helyettesítő, a csicseriborsó. Ez az első találkozásom a csicseriborsóval. Egy kis nassolni való készült belőle Szafi receptje alapján.

A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be:

Hozzávalók:

– 250 g száraz csicseriborsó ( csicseriborsót az Ataisz webshopban szereztem be)

– Paleo Kebab fűszerkeverék

Elkészítés:

A csicseriborsót egy napra beáztattam, majd egy órát főztem vízben. Ezután lecsepegtettem, és 190 fokon 15 percet légkeveréses sütőben sütöttem.

 img_1951.JPG

img_1950.JPG

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!