Fittdiéta

Zablisztes bögrés süti

Ha már unjuk a zabkását, aminek egyébként számtalan elkészítési módja van, akkor jöhet egy ilyen gyors, mikróban elkészíthető sütemény. Szintén nagyon jól variálható, hiszen bármilyen ízű fehérje porral kiváló, ízlés szerint leönthetjük különböző ízű pudingokkal, változatosan tehetünk rá friss gyümölcsöt, házi lekvárt stb. A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be:   Hozzávalók a sütihez:( 1… Tovább »

Eper fagyis chia puding

A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be:    Hozzávalók a chia puding réteghez: 8 g chia mag  ( chia magot az Ataisz webáruházból szereztem be) 50 g vaníliás mandulatej ( vagy bármilyen növényi tej) 50 ml víz 1 teáskanál eritrit vagy vaníliás eritrit 70 g vaníliás szója joghurt Hozzávalók az eper fagyis réteghez: 50 g… Tovább »

Vaníliás Chia pudingos epres pohárkrém

A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be:     Hozzávalók 1 adaghoz: Chia réteghez: 15 g chia mag ( chia magot az Ataisz webáruházból szereztem be) 100 ml vaníliás mandulatej 1 evőkanál vaníliás eritrit Eper fagyi réteghez: 200 g fagyasztott eper Vanília puding réteghez 5 g vaníliás fehérjepor ( én Biotech Usa IsoWhey Zero-t használtam)… Tovább »

Kakaós granola házilag

Készítettem már granolát, ami nem kakaós volt, de szintén nagyon finom. Receptet IDE kattintva találtok. A granolánk ízlés szerint bővíthető,  bármilyen magot lehet bele tenni, vagy tehetünk bele cukormentes étcsokoládét, kókuszchipset, kakaóbab töretet, és bármilyen aszalt gyümölcsöt. Természetesen a magok, gyümölcsök mennyisége is ízlés szerint változtatható. A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók: * az… Tovább »

Egészben sült pisztráng friss salátával

Ebben az igazi nyári időben pont egy ilyen könnyű ebédet kívánok csak. A hal bármikor jöhet, így most pisztráng készült, amihez Ataisz vegán zöldfűszersót használtam, és a megunhatatlan salátámmal fogyasztottam. Vacsorára is tökéletesen beilleszthető. A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók 1 adaghoz: 1 egész pisztráng himalájai só Ataisz vegán zöldfűszersó  1 gerezd fokhagyma… Tovább »

Keleti fűszerezésű csirkemell saláta

A csirkemell szerintem nem feltétlen unalmas, mindig lehet rá újabb variációt készíteni, hogy ne unjuk meg. Apukám Izraelből hozott nekem rengeteg fűszert, így a mostani csirkemell ezzel készült, különleges ízvilágot adva az ebédnek. A szokásos salátámat most az Ataisz ízletes magkeverékével dobtam fel, ami napraforgómagot, tökmagot, földimogyorót, és szeletelt mandulát tartalmazott. A hozzávalókat az Ataisz… Tovább »

Tavaszi epres- vaníliás zabkása reggelire

Annyira rég ettem már zabkását, de most eljött az ideje! Most fedeztem fel, hogy létezik vaníliás mandulatej, ami magában is nagyon finom, most pedig epres vaníliás zabkása készült belőle, ami méltó megkoronázása, a tavaszi napsütésnek. Még több zabkása receptért kattints IDE!   A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be:   Hozzávalók 1 adaghoz: 20 g zabpehely (… Tovább »

Sült csirkecomb vele sült zöldségekkel

A hétvégén egy egyszerű, gyors, könnyű ebédre vágytam. Ez a főétel körülbelül 15 perc előkészületet vesz el a hétvégénkből. A zöldségekhez kipróbáltam a Ataisz zöldfűszersó fűszer keverékét, ami nagyon jól illet a zöldség köretemhez. A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók 6 adaghoz: 900 g felső csirkecomb (6 darab) 4 darab sárgarépa 2 petrezselyem… Tovább »

Csicseriborsó ropogós

Ha filmet nézek nekem muszáj ennem, rágcsálnom valamit. Régen ilyenkor kerültek elő a kekszes zacskók. Most a répa, zeller és társai, valamint ez az igazi chips helyettesítő, a csicseriborsó. Ez az első találkozásom a csicseriborsóval. Egy kis nassolni való készült belőle Szafi receptje alapján. A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók: – 250 g… Tovább »

Iránymutató- Miért fogyassz csicseriborsót?

Az arab világban, és főként Marokkóban, a csicseriborsó szinte mindennapos élelemnek minősül. Rendkívül sokoldalúan és finom fűszerezéssel készítik el, így, ha nem lenne ötletünk a csicseriborsó ízletes felhasználásához, nyugodtan lessünk el egy-két egyszerű trükköt tőlük. De előbb ismerjük meg, miért is érdemes a csicseriborsót beiktatni az étrendünkbe! A receptet hamarosan hozom!   A csicseriborsót az… Tovább »

Sárgaborsólisztes lepény reggelire

Szeretek új dolgokat beiktatni az étrendbe, új dolgokat kipróbálni. Így történt, hogy rendeltem sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból. Az előző cikkemben már olvashattatok arról, miért is érdemes beiktatni a sárgaborsót, vagy a sárgaborsó lisztet beiktatni az étrendetekbe! A cikket ITT elolvashatjátok! A sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból szereztem be:   Hozzávalók 3 lepényhez: 25 g sárgaborsóliszt… Tovább »

Iránymutató- Miért fogyassz sárgaborsót?

Szeretek új dolgokat beiktatni az étrendbe, új dolgokat kipróbálni. Így történt, hogy rendeltem sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból. Mielőtt megosztanám Veletek a receptet, nézzünk pár dolgot a sárgaborsóról, miért is érdemes beiktatni az étrendünkbe! A sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból szereztem be:   A sárgaborsó, illetve másik variációja a zöld feles borsó nem más, mint az… Tovább »

Húsvéti répatortás zabkása reggelire

Közeleg a húsvét, amikor elengedhetetlen, hogy ne kerüljön az asztalra répatorta valamilyen formában. Én most ezzel a répatortás zabkásával hangolódok az ünnepekre. Még több zabkása receptért kattints IDE! A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók: 15 g zabpehely  ( zabpehelyből az Ataisz termékeit használtam) 40 g sárgarépa 10 g Biotech Iso Whey Zero mogyorós… Tovább »

Mozzarellával töltött pizzás zabfasírt spenótfőzelékkel

Újabb remek fasírtpor az Ataisztól időhiányban szenvedő háziasszonyoknak, uraknak, vagy vegetáriánusoknak. A közepébe mozzarella sajt került, isteni finom lett, laktató és nagyon gyorsan elkészül. Nem utolsó sorban pedig is meg is feledkeztem arról, hogy nem húst eszek. Friss bébispenótból készült főzelékkel ettem. A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók a pizzás zabfasírthoz ( 6… Tovább »

Epres-kókuszos zabkása

Itt a tavasz, így a zabkásám is a tavasz jegyében készült. Mi mással ízesíteném, mint az egyik kedvenc gyümölcsömmel, eperrel! Még több zabkása receptért kattints IDE!   A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók: 15 g zabpehely ( zabpehelyből az Ataisz termékeit használtam) 5 g kókuszos fehérjepor ( Biotech Iso Whey Zero-t használtam) 5 g… Tovább »

Spenótkrémes csirkemell barnarizzsel

Ez a recept szintén bekerülhetne a Így dobd fel az ebéded, ha unod a natúr csirkemellet. 10 perccel vesz el több időt a napodból, mint a natúr társa, de mégis nagyon finom, és egészséges. Még több spenótos receptért kattints IDE!   A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be:   Hozzávalók 2 adaghoz: 100 g bébispenót… Tovább »

Proteines diétás kókuszgolyó

Gyors zabos kókuszos finomság, amit vendégségbe vittem időhiány miatt. Nagyon gyorsan kész van, kakaós, kókuszos, édes mindenki szereti. 🙂 A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók: ( 30 darabhoz) 180 g zabliszt  ( zabpehelyből az Ataisz termékeit használtam) 60 g kókuszreszelék (+ amiben megforgatod) 50 g zsírszegény kakaópor 50 g csokis fehérjepor ( Iso… Tovább »

Babropogós édesburgonyával és friss salátával

Van ami nem változott… az életem most is rohanásból áll. Minden egyes nap versenyt futok az idővel. Az Ataisz gondol, a kezdő, vagy időhiányban szenvedő háziasszonyokra. Bár a főzés az egyik ( a másik az edzés), amire mindig szakítok időt, kíváncsian próbáltam ki a vega fasírtport, és a véleményem az, hogy ISTENI! Egy apró megjegyzés,… Tovább »

Zabkása felfújt

Valahogy a klasszikus zabkásás reggelik mostanában háttérbe szorultak. Ennek egyik oka a palacsinta imádatom volt, mostanában pedig sütőben sült gofrikkal indítom a napot, mindig valamilyen újítással. A legtöbbször almás gofri van, és a liszteket variálom. Az alma most se maradt el, viszont visszatért a zabkása, amit most sütőben sütöttem, a vadi új szerzeményeimben, ezekben a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!