Fittdiéta

Cottage cheesel töltött csirkemell

Unod a natúr csirkemellet párolt zöldséggel?? Nem csodálom, ezért itt egy tipp arra, hogy készítheted el a csirkédet úgy, hogy ne kelljen panírozni, olajban sütni, de mégis változatosabb legyen. 🙂 A husit olaj nélkül sütőben sütöttem ki, alacsony hőfokon, így nem szárad ki, a cottage cheese és a zöldfűszer pedig igazán feldobja, ami szintén jól… Tovább »

Fetás paradicsomos csirke muffin

Igazából ezt a receptet darált pulykahúsból szerettem volna elkészíteni, de lusta voltam boltba menni, így kikaptam a fagyasztóból a csirkemellet. Imádom ezt az olaszos ízvilágot, feta, bazsalikom, paradicsom… mmm.. nem csak sós süteményben nagyon jó, de főételként is. Hozzávalók: ( 10 db muffinhoz) 60 dkg csirkemell 1 tojás 3 ek zabkorpa (zabkorpa ITT) himalája só… Tovább »

Csirkemáj Sztroganov módra

Hozzávalók: – 50 dkg csirkemáj – egy fej vöröshagyma – olívaolaj – só bors oregano – 10 db kisebb csemege uborka – 1 üveg szeletelt gomba – szárított petrezselyem – 150 ml kókusztejszín – 1 evőkanál nyílgyökérliszt – 2 evőkanál dijoni mustár Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát olívaolajon megdinszteljük, majd a kisebb darabokra vágott májat… Tovább »

Bulgurkoch avagy rizsfelfújt újragondolva

Hozzávalók: – 140 g bulgur – 1 dl víz – 3 dl cukormentes mandulatej – 50 g eritrit – 1 cs. xilites vaníliás cukor – vanília aroma – reszelt citromhéj – 3 kis méretű tojás – 1 csipet só – 1 teskanál zabliszt ( vagy dia-wellness liszt, gluténmentes liszt) – 25 g vaj Elkészítés: A… Tovább »

Villámgyors Mustáros csirkemell bulgurral

Hozzávalók: – 600 g csirkemellfilé – 4 evőkanál mustár – olívaolaj – pirospaprika – fokhagyma, vagy fokhagymakrém – só, bors, oregáno, kakukkfű, rozmaring – babérlevél – fél bögre bulgur Elkészítés A csirkemellfilét megmossuk, majd felkockázzuk. Olívaolajon fehéredésig pirítjuk, közben fűszerezzük ízlés szerint. Ezután hozzátesszük a mustárt és felöntjük vízzel. Alacsony lángon addig főzzük, amíg a… Tovább »

Paradicsomos csirkés bulgur

Hozzávalók 4 főre : – 500 g csirkemellfilé – 1 fej vöröshagyma – 500 g paradicsompüré – víz – 300 g bulgur – fűszerek ( oregano, kakukkfű, rozmaring, só, szinesbors, fokhagyma granulátum) – fokhagymakrém – kókuszolaj Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, kókuszolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott csirkét, és addig fehéredésig sütjük, közben fűszerezzük. Felöntjük vízzel,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!