Fittdiéta

Fehérjedús túrós fasírtgolyók

Amikor hétköznap este 10 fele érsz haza, azzal a tudattal, hogy nincs másnapra ebéded, se hétvégére, és nem lesz időd főzni, mert munka, aztán iskola, aztán vásárlás, és még Anyukád is meglátogat, és hétvégén iskolával kezded a napot. Ilyenkor jön a teljes tanácstalanság, mégis mi készüljön, ami ide is felkerülhet, gyors is , finom is,… Tovább »

Stefánia szelet tojásfehérje rúddal

Hozzávalók: – 1 kg darált púlyka hús – 450 g tojásfehérje rúd – fokhagymakrém – vöröshagyma krém – só, bors – paleo fasírt fűszerkeverék Elkészítés: A húshoz hozzákeverjük a fűszereket, a vörös, és a fokhagyma krémet. A massza felét egy őzgerinc formába simítjuk, belehelyezzük a tojásfehérje rudat a közepére, és beborítjuk a maradék hússal. A… Tovább »

Light paleo hamburger zsemle pulykafasírttal

Nagyon sok embertől hallom kifogásként, hogy nekem nincs időm főzni, meg egészségesen élni a munkám miatt. Nos, a hetem gyakorlatilag rohanással és egész napos autózással telt. Erre volt az én egyik alternatívám ez a hamburger, amit bárhol megtudok enni, és mindenhova magammal tudtam vinni. Nem kell se melegíteni, se kés villa. Úgyhogy, itt a példa,… Tovább »

Fetás paradicsomos csirke muffin

Igazából ezt a receptet darált pulykahúsból szerettem volna elkészíteni, de lusta voltam boltba menni, így kikaptam a fagyasztóból a csirkemellet. Imádom ezt az olaszos ízvilágot, feta, bazsalikom, paradicsom… mmm.. nem csak sós süteményben nagyon jó, de főételként is. Hozzávalók: ( 10 db muffinhoz) 60 dkg csirkemell 1 tojás 3 ek zabkorpa (zabkorpa ITT) himalája só… Tovább »

Túrós gomba fasírt

Maradt még 2 db gombám, és gyors szerettem volna belőle valamit csinálni, hogy ne kelljen kidobni. Így született meg ez a recept. Gyors, könnyű, ideális akár vacsorára is. Vagy egy másik könnyed gombás receptet is találhattok a blogon. Ha pedig ebédre ennétek, itt van a sajttal töltött rántott gomba receptje. 🙂 Hozzávalók: (9 db fasírthoz)… Tovább »

Baconos stefánia szelet

Hozzávalók: – fél kg darált pulykahús – só, bors – vöröshagyma – fokhagyma – 6 tojás – bacon – fasírt fűszerkeverék Elkészítés: Ízlés szerint a darált húsból fasírt masszát készítünk. Én a fenti fűszereket, fokhagymát, és pirított vöröshagymát adtam hozzá. Az őzgerinc formát kibéleljük a bacon szeletekkel, úgy hogy mindkét oldalán túl lógjon a bacon…. Tovább »

Lazacburger

Hozzávalók: – 100-150 g lazac – 1 db tojás – fél vöröshagyma – zabliszt – só bors ízlés szerint – mustár Elkészítés: A lazacot és a hagymát kis darabokra vágtam és a többi hozzávalóval egységes masszává kevertem. A zablisztből annyit tettem bele amitől összeállt. Hagytam állni 1 órát hogy a zab megszívja magát. Szilikonos sütőpapírral… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!