Fittdiéta

Mozzarellával töltött pizzás zabfasírt spenótfőzelékkel

Újabb remek fasírtpor az Ataisztól időhiányban szenvedő háziasszonyoknak, uraknak, vagy vegetáriánusoknak. A közepébe mozzarella sajt került, isteni finom lett, laktató és nagyon gyorsan elkészül. Nem utolsó sorban pedig is meg is feledkeztem arról, hogy nem húst eszek. Friss bébispenótból készült főzelékkel ettem. A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók a pizzás zabfasírthoz ( 6… Tovább »

Parmezános spenótfőzelék lazaccal

Állítólag, amikor csecsemő voltam, éjjel nappal spenótot faltam. Aztán elmúlt, szabályosan utáltam. És most, újra megszerettem! Így most főzelék készült belőle, de annyira megszerettem, hogy várható még ebből a szuper egészséges zöldségből más recept is. Hozzávalók ( 2 kisadag) – 200 g friss spenót – 1 fokhagyma – 4 evőkanál kókuszkrém (cocomas) – 4 dl… Tovább »

Nyári tárkonyos Zöldbabfőzelék

Itt a zöldbab szezon, így az első recept most egy zöldbabfőzelék lett. Természetesen diétásan, így rántás nélkül készült. Feltétet is kínálhatunk hozzá, de én ezt a mennyiséget csak kettő adagra osztottam, így bőven elég volt magában is egy ebédre. Hozzávalók 2 nagy adaghoz: – 450 g sárgahüvelyű zöldbab – 1 fej vöröshagyma – 2 evőkanál… Tovább »

Parmezános borsófőzelék

Hozzávalók: – 200 g friss borsó ( vagy gyorsfagyasztott) – 50 g parmezánsajt – só – 1 kis fej vöröshagyma – 1 gerezd fokhagyma – bors – 2 evőkanál nyílgyökérliszt ( vagy étkezési keményítő, aki fogyaszt) Elkészítés: A borsót forrásban lévő sós vízben 5 perc alatt megfőzzük majd leszűrjük. Egy magas falu edényben a vöröshagymát… Tovább »

Újévi lencsefőzelék diétásan

Hozzávalók: – 200 g lencse – 2 babérlevél – só bors – 3 evőkanál kókuszolaj – 1 teáskanál pirospaprika – fokhagyma, vagy fokhagyma krém – 4 evőkanál Dia wellness liszt ( lehet bármilyen szénhidrát csökkentett liszt, vagy teljes kiőrlésű, vagy zabliszt) Elkészítés: Beáztattam a lencsét 8-10 órára, és 2-3 alkalommal lecseréltem rajta a vizet. Ezután… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!