Fittdiéta

Padlizsános csirkemell tekercsek

A nagy nyári melegben nem kívánom a nehéz ételeket, és a konyhában sem szeretnék sokáig tevékenykedni. Ez az étel nagyon gyorsan elkészül. Valamint egy újabb példa arra, hogy a csirkemell milyen sokoldalúan elkészíthető, úgyis, hogy diétába is beilleszthető. Hozzávalók 2 adaghoz: 1 padlizsán himalájai só 230 g csirkemell Szafi Reform ördöghozta fűszersó 100 g light… Tovább »

Darált pulykahússal töltött padlizsán

Azzal a szándékkal vásároltam padlizsánt, hogy padlizsánkrémet készítek belőlük. A szülinapomon, egy szuper étteremben voltunk, ahol előételként padlizsánkrémet kínáltak, isteni finom volt, és annyira megkívántam. Azonban mikor felhasználás előtt álltak, rájöttem, hogy most nem vágyok reggelire a padlizsán( vagy bármilyen) sós krém és a pirítós kombinációra, hanem inkább édeset ennék. Így édes reggeli készült, a… Tovább »

Gombás padlizsános quinoatészta

Most próbáltam először ezt a tésztát, és nagyon ízlett. Vettem azóta más fajtát is, biztos többet lesznek tészta receptek a blogon, mert tökéletesen beilleszthető az étrendbe. A quinoa előnyei: –  fogyaszthatják vegák, vegánok – gluténmentes – magas ásványi anyag tartalom ( magas a magnézium, kálcium, vas, kálium, cink, foszfor tartalma) – tartalmaz B, E, C… Tovább »

Paradicsommal padlizsánnal egybesült csirkemell

Hozzávalók 2 adaghoz: – 4 szelet csirkemell – 8 szelet light szeletelt mozzarella sajt – 150 g paradicsom – 150 g padlizsán – 200 g édesburgonya – só, bors, kakukkfű, rozmaring, fokhagymapor – paleo csirke fűszersó Elkészítés: A csirkemell szeleteket megmossuk, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a csirke fűszersóval. Szilikonos zsírpapírral bélelt tepsire helyezzük és előmelegített… Tovább »

Húsvéti báránycomb grill zöldségekkel

Húsvét vasárnap idén nálunk báránycomb volt az ebéd. Diétásnak nem mondhatom, de húsvétkor próbálok olyan ételeket fogyasztani, amelyek az ünnephez kapcsolódnak. Mindenesetre a bárányt próbáltam úgy elkészíteni, hogy ne olajban kelljen sütni, illetve burgonya helyett wokban sült zöldségekkel tálaltam. Hozzávalók a bárányhoz: – 1,4 kg báránycomb – fokhagyma – friss rozmaring – só bors –… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!