Fittdiéta

Eper fagyis chia puding

A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be:    Hozzávalók a chia puding réteghez: 8 g chia mag  ( chia magot az Ataisz webáruházból szereztem be) 50 g vaníliás mandulatej ( vagy bármilyen növényi tej) 50 ml víz 1 teáskanál eritrit vagy vaníliás eritrit 70 g vaníliás szója joghurt Hozzávalók az eper fagyis réteghez: 50 g… Tovább »

Vaníliás Chia pudingos epres pohárkrém

A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be:     Hozzávalók 1 adaghoz: Chia réteghez: 15 g chia mag ( chia magot az Ataisz webáruházból szereztem be) 100 ml vaníliás mandulatej 1 evőkanál vaníliás eritrit Eper fagyi réteghez: 200 g fagyasztott eper Vanília puding réteghez 5 g vaníliás fehérjepor ( én Biotech Usa IsoWhey Zero-t használtam)… Tovább »

Paleo kókuszos csokis poharas desszert 5 perc alatt

Pofon egyszerű 5 perc alatt elkészíthető pohárkrém, egy kis hétvégi csajos beszélgetéshez. Nagy sütemény készítésre már nem volt időm, de hozzám senki nem jöhet úgy vendégségbe, hogy nem kínálom meg valami finomsággal 😀 Amiért úgy gondoltam, hogy megosztom ezt a receptet, a ” Nekem nincs időm, sütni főzni” megjegyzések megcáfolása. Jelentem ha az egy utcával… Tovább »

Tavaszváró gluténmentes édes reggeli

Amikor döntésképtelen vagyok mit is szeretnék reggelizni. Így született meg ez a rétegzett pudingos, granolás pohár. A granolát mindig előre elkészítem, így csak elő kell venni, azonban most elfogyott, így egy rögtönzött egy adagos granola készült. A granola receptjét ITT megtaláljátok, természetesen azzal is összeállítható a puding. Az pedig, hogy mi kerül bele csak rajtatok… Tovább »

Gyümölcsös pudingos chia puding

A chia magról már írtam régebben, mert rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. ITT elolvashatjátok, miért érdemes fogyasztani! Most pedig arra mutatok egy példát, hogy mit érdemes készíteni belőle. Chia pudingot készítettem, amit paleo krémtúró pudinggal rétegeztem, valamint erdei gyümölccsel és mangóval. A tetejére pedig ízlésünk szerint pakolhatunk bármit. Nálam gyümölcs, fehérje csoki, csoki öntet,… Tovább »

Piskótás zabkásás pohárkrém

A recept nagyon egyszerűen született. A múltkor már megmutatott karob poros kuglófokból maradt még. Mivel, ahogy ott le is írtam ne töltsétek tele a formát, mert úgy jártok mint én. Megnőnek 😀 , így egy késsel levágtam ezt a részt, hogy szépen álljanak. Na ezt a kuglóf maradékot terveztem, hogy felhasználom. Bár nem így… Adott… Tovább »

Fehérjés csokis sütőtök puding

Amikor a narancsos sütőtök fánkot készítettem, valamint a sütőtök fánk muffin formában készült maradt még sütőtök pürém. Akkor találtam ezt a receptet. Én nem szerettem a sütőtököt, ennek ellenére ma is vettem egy hatalmas a piacon, fanatikus lettem. Úgyhogy biztos lesznek még sütőtökös receptek. Hozzávalók: – 200 g sütőtökpüré – 15 g zsírszegény holland kakaópor… Tovább »

Gesztenyekrém

Hozzávalók: ( 2 adag) – 120 g natúr gesztenyepüré ( cukrozatlan) – 2 db tojás – 50 g eritrit – rumaroma – fél dl mandulatej Elkészítés: A gesztenyét felengedjük Egy lábasba feltesszük főni a tojássárgáját a 25 g eritrittel, és a tejjel. Fehéredésig főzzük. Majd a gesztenyéhez keverjük, és rumaromával ízesítjük. A tojásfehérjét egy csipet… Tovább »

Házi vanília pudingos almás kehely

Hozzávalók: ( 2 db kehelyhez): – 2 alma – fahéj – 5 dl kókusztej -4 dkg eritrit – 4 dkg nyílgyökérliszt – 2 tojás sárgája – vanília örlemény, vagy vanília aroma Elkészítés: 4 dl kókusztejet, az eritrittel és a vaníla örleménnyel fel tesszük forrni. A maradék kókusztejet a nyílgyökérliszttel, és a tojássárgájával keverjük össze, és… Tovább »

Paleo tejbegríz paleo csokipudinggal

Paleo tejbegríz ( 1 adag) Hozzávalók:  –3,5 dl hígított kókusztej ( kókusztej+ víz ) – 10 g Szafi Fitt zsírtalanított kókuszliszt (Szafi Fitt kókuszliszt ITT!) – 3 g Szafi Fitt konjakliszt (konjak liszt ITT!) – 1 ek eritrit ( vagy ízlés szerint) Elkészítés: Egy lábasba elkeverjük a száraz hozzávalókat, majd tűzre tesszük és folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk… Tovább »

Vaníliás protein almakása

Hozzávalók: – 2 nagy alma – 30 g vaníliás proteinpor – Szafi süteményliszt Eredeti recept: http://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2015/10/paleo-vegan-vanilias-protein-almakasa.html Elkészítés: Reszeld le az almát, majd vízben főzd meg, Utána botmixerrel turmixold pépesre, add hozzá a vaníliaport, tedd vissza főni. Végül keverj hozzá süteménylisztet, hogy sűrű legyen. Nálam 1-2 evőkanál. Tetejét díszítheted gyümölcsökkel, magokkal.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!