Fittdiéta

Csirke saslik édesburgonyával salátával

Hozzávalók a saslikhoz: – 450 g csirkemell filé – 20 darab koktél paradicsom – 1 fej lilahagyma – só, bors – paleo grillcsirke fűszerkeverék Hozzávalók a krumpli körethez: – 1 nagy édesburgonya – só, színes bors, rozmaring, kakukkfű – fokhagyma granulátum – szerecsendió Hozzávalók a saláta körethez: – 1 adag zöld saláta ( Eisberg fitness… Tovább »

Húsvéti répatorta

Nincs húsvét répatorta nélkül! Igaz most nem torta formában, hanem apró sütemény formában sült. A dió pedig igazán különlegessé teszi. Hozzávalók 8 kis darabhoz: – 125 g nyers sárgarépa – 40 g eritrit – 1 db tojás – 5 g szódabikarbóna – 75 g darált dió – 1 kávéskanál fahéj – 1 kávéskanál szerecsendió –… Tovább »

Étcsokis Sütőtök fánk muffin formában

Hozzávalók: ( 10 darabhoz) – 15 dkg sütőtök – 10 g élesztő – 1 dl langyos tej – 50 g por eritrit – 1 cs. xilites vaníliás cukor – 13 dkg Dia-Wellness sütőliszt – 2 evőkanál natúr joghurt – egy csipet só – fél narancs reszelt héja – 8 kocka cukormentes étcsokoládé – egy lapos… Tovább »

Narancsos Sütőtök fánk

Ahogy beköszönt az ősz, otthon a családi konyhát mindig belengte az a jellegzetes sütőtök “illat”, mikor a család sütötte a sütőtököt, amitől én menekülni tudtam volna. Amióta életmódot váltottam, sokkal nyitottabb vagyok az alapanyagokra, így került a konyhámba a sütőtök. Fánkok készültek belőle, és én személy szerint életemben nem ettem ilyen finom fánkot. Több barát… Tovább »

Batáta avagy édesburgonya fánk

Itt a farsang, itt a fánk szezon. Ne féljünk valami újat is kipróbálni, az egyik legfinomabb fánk, amit valaha kóstoltam. Elkészíthetitek sütőtökkel is, isteni finom úgy is. Receptet IDE kattintva találjátok! Hozzávalók: 300 g édesburgonya ( főzve) 300 g Dia Wellness szénhidrát csökkentett liszt ( Dia-Wellness liszt ITT) 1 tojás 30 g eritrit (eritrit ITT) 20 g… Tovább »

Mustáros-paradicsomos csirke chedarral

Hozzávalók: – 60 dkg csirkemellfilé – só, bors, szerecsendió – 3 evőkanál mustár – 15 db koktélparadicsom – 2 evőkanál kókuszolaj – 1 evőkanál vaj – 1 evőknál liszt ( én nyílgyökérlisztet használtam) – 3 dl cukormentes mandulatej – 20 dkg cheddar reszelve Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, majd szeletekre , utána csíkokra vágjuk.Sózzuk, borsozzuk, majd… Tovább »

Paleo almás vaníliás leves

Tavaly ősszel hoztam ezt a receptet, viszont akkor még nagyon kezdetleges volt a blog. Így gondoltam, ismét előveszem, kicsit javítok a leíráson, és megosztom Veletek. Az alma az egyik kedvenc őszi gyümölcsöm, és ez a forró , fahéjas, szerecsendiós ízesítésű leves még inkább az őszi hangulatot idézi bennem. szerintem a legjobb, a paplan alatt bekuporodva… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!