Fittdiéta

Paleo tavaszi sós kelt fonatok

Az a megtiszteltetés ért, hogy tesztelhetem a a Paleolit Éléskamra Keltes Élmény lisztkeveréket. Aki régóta követi a blogom, az tudja,hogy ez nem egy paleo gasztroblog, azonban rengeteg olyan recept található, ami beilleszthető paleo étrendbe. A liszt kellemes csalódás volt, a reggeli isteni finom volt, könnyű elkészíteni, nem igényel semmi extra hozzávalót, jól kezelhető, nyújtható, formázható… Tovább »

Tilápia fasírt

Tilápia újragondolva, újhagymás fasírt készült belőle, kevés zsíradékon kisütve. Hozzávalók 18-20 darabhoz: – 350 g tilápia – 2 szál újhagyma – 2 ek dijoni mustár – 1 tojás – 1 vöröshagyma – pár csepp citromlé – só, bors – 4 ek zabliszt – olívaolaj a sütéshez Elkészítés: A tilápiát miután kiolvasztottam apró kockákra vágom, az… Tovább »

Húsvéti tojáskrém

Húsvét reggelekre tökéletes finomság lehet ez a tojáskrém. Én abonett kenyérre kentem most. Hozzávalók: – 4 db tojás – 200 g cottage cheese light – só, bors, – 1 szál újhagyma – 180 g bovo tojásfehérje rúd Elkészítés: A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük. Krumplinyomón átpaszírozzuk, hozzáadjuk a cottage cheese-t, a vékony karikákra vágott újhagymát,… Tovább »

Tejszínes újhagymás csirkemellel töltött pite

Hozzávalók a tésztához: – 25 dkg Dia wellness liszt – 8 dkg kókuszolaj – 1 tojás – 2 evőkanál tejföl – 1 teáskanál só Hozzávalók a csirkemellhez: – 60 dkg csirkemell – 2 csomag újhagyma – só, színesbors – fokhagymakrém – rozmaring, kakukkfű – olívaolaj – 2 dl cocomas – szükség szerint liszt – 10… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!