Fittdiéta

Kókusztejszínes laskagomba szélesmetélttel

Hozzávalók 3 adaghoz: 250 g laskagomba 50 ml cocomas (kókusztejszín) 50 ml víz himalájai só fokhagymapor tárkony 150 g quinoa széles metélt ( szárazon ennyi) sörélesztő pehely vagy parmezán sajt a tetejére Elkészítés: A tésztát a csomagoláson levő leírás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és félre tesszük. A gombát egy edénybe tesszük, felöntjük a… Tovább »

Mozzarellával töltött pizzás zabfasírt spenótfőzelékkel

Újabb remek fasírtpor az Ataisztól időhiányban szenvedő háziasszonyoknak, uraknak, vagy vegetáriánusoknak. A közepébe mozzarella sajt került, isteni finom lett, laktató és nagyon gyorsan elkészül. Nem utolsó sorban pedig is meg is feledkeztem arról, hogy nem húst eszek. Friss bébispenótból készült főzelékkel ettem. A hozzávalókat az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók a pizzás zabfasírthoz ( 6… Tovább »

Babropogós édesburgonyával és friss salátával

Van ami nem változott… az életem most is rohanásból áll. Minden egyes nap versenyt futok az idővel. Az Ataisz gondol, a kezdő, vagy időhiányban szenvedő háziasszonyokra. Bár a főzés az egyik ( a másik az edzés), amire mindig szakítok időt, kíváncsian próbáltam ki a vega fasírtport, és a véleményem az, hogy ISTENI! Egy apró megjegyzés,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!