Fittdiéta

Lazacburger

Hozzávalók:

– 100-150 g lazac

– 1 db tojás

– fél vöröshagyma

– zabliszt

– só bors ízlés szerint

– mustár

Elkészítés:

A lazacot és a hagymát kis darabokra vágtam és a többi hozzávalóval egységes masszává kevertem. A zablisztből annyit tettem bele amitől összeállt. Hagytam állni 1 órát hogy a zab megszívja magát. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsit vékonyan megkentem kókuszzsírral, majd nagy méretű pogácsa szaggatóba töltöttem a masszát, hogy egységes formát kapjak. Előmelegített sütőben 180 fokon készre sütöttem. Félidőben megforgattam őket, és kókuszzsírral megkentem.

iphone_kepek_598.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!