Hozzávalók tésztához:
– 120 g kókusztej
– 1 tojás
– 3g só
-25 g darált útifűmaghéj
Elkészítés:
A tejet, a tojást és a sót összeturmixoljuk.
A 25 g útifűmaghéjra ráöntjük a tojásos tejet, majd nagyon gyors 5 másodperces mozdulattal összekeverjük villával és azonnal kiöntjük a szilikonos zsírpapírra.
Előmelegített sütőben 160 fokon 10 percig sütjük.
A kisült tésztát lehúzzuk a zsírpapírról, feltekerjük mint a palacsintát, csíkokra vágjuk és szétszedjük.
( Forrás: http://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu )
Hozzávalók a raguhoz:
– 250 g darált pulykahús
– üveges paradicsomsűrítmény
– só bors
– oregano, kakukkfű, rozmaring
– fokhagyma, vagy fokhagymakrém
Ragu elkészítése:
Kókuszolajon a pulykahúst megpirítom, fehéredésig. Hozzáadom a paradicsomsűrítményt, majd a fűszereket. Alacsony hőfokon készre főzöm.
( saját fotó)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: