Fittdiéta

Paleo szénhidrátmentes bolognai

Hozzávalók tésztához:

– 120 g kókusztej

– 1 tojás

– 3g só

-25 g darált útifűmaghéj

Elkészítés:

A tejet, a tojást és a sót összeturmixoljuk.
A 25 g útifűmaghéjra ráöntjük a tojásos tejet, majd nagyon gyors 5 másodperces mozdulattal összekeverjük villával és azonnal kiöntjük a szilikonos zsírpapírra.
Előmelegített sütőben 160 fokon 10 percig sütjük.
A kisült tésztát lehúzzuk a zsírpapírról, feltekerjük mint a palacsintát, csíkokra vágjuk és szétszedjük.
 
( Forrás: http://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu )
 
Hozzávalók a raguhoz:
 
– 250 g darált pulykahús
 
– üveges paradicsomsűrítmény
 
– só bors 
 
– oregano, kakukkfű, rozmaring
 
– fokhagyma, vagy fokhagymakrém
 
Ragu elkészítése:
 
Kókuszolajon a pulykahúst megpirítom, fehéredésig. Hozzáadom a paradicsomsűrítményt, majd a fűszereket. Alacsony hőfokon készre főzöm.
 
image6.JPG
 
( saját fotó)
 
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!