Fittdiéta

Kókusztejszínes-tárkonyos csirkemell kuszkuszal

Hozzávalók:

– 500 g csirkemell

– 250 g kókusztejszín

– tárkony

– só, színesbors

– borsó

– babérlevél

–  fél bögre kuszkusz

– fél evőkanál nyílgyökérliszt

 

Elkészítés:

A csirkemellet felkockázom, és wokban fehéredésig pirítom, Közben sózom, borsozom, ízlés szerint más fűszerrel is lehet fűszerezni. Ha a hús elkészült a kókusztejszínt és a tárkonyt hozzáadom, és alacsony fokozaton főzöm tovább. Eközben a borsót fel teszem főni, ha ez elkészült hozzá adom a tejszínes csirkéhez. Ha nagyon hígnak érezzük, nyílgyökérliszttel be lehet sűríteni. 

Fél bögre kuszkuszt kimérünk, és lábasba öntjük, és 2,5 szörös forró vízzel leöntjük. Én sóval borsal, tárkonnyal, és egész babérlevéllel ízesítettem. Lefedjük, és 15-20 percet pihentetjük, hogy a vizet felszívja.

image-1.jpg

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!