Fittdiéta

Tojással töltött csirkecomb felfújt édesburgonyával

Hozzávalók 12 csirkecombhoz:

– csirkecomb

– kakukkfű

– só, bors

– 7 tojás

– reszelt parmezánsajt

– mandulatej

Hozzávalók édesburgonyához:

– édesburgonya

– szinesbors, só

– fokhagymakrém

– kakukkfű, rozmaring

– szerecsendió

Elkészítés:

5 db tojást keményre főzünk, majd krumplinyomóval átpaszírozzuk. Hozzáadunk még egy nyers tojást, sózzuk, borsozzuk. Kikeverjük, majd betöltjük a combok bőre alá. A csirkecombokat fűszerezzük, tepsibe helyezzük. Letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben 180 fokon 1-1,5 órát sütjük. Egy tojást felverünk belekeverjük a parmezán sajtot, és tejjel felöntjük, annyira, hogy sűrű maradjon. Ha átsült a hús, kivesszük, és bekenjük a parmezános tojásos mártással. Visszatesszük a sütőbe fólia nélkül még kb. fél órára. Ebből a végén átállíthatjuk a sütőt grill funkcióra, hogy szépen megpiruljon.

Az édesburgonyát megpucolom, felkockázom, sós vízben felteszem főni. Amikor már puhult de még nem főtt meg teljesen leszűröm és wokban pirítom tovább. A fűszereket ráteszem, és addig pirítom a wokban, amíg teljesen meg nem puhul.

image-1_12.jpg

 

image-1_13.jpg

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!