Fittdiéta

Mustáros-paradicsomos csirke chedarral

Hozzávalók:

– 60 dkg csirkemellfilé

– só, bors, szerecsendió

– 3 evőkanál mustár

– 15 db koktélparadicsom

– 2 evőkanál kókuszolaj

– 1 evőkanál vaj

– 1 evőknál liszt ( én nyílgyökérlisztet használtam)

– 3 dl cukormentes mandulatej

– 20 dkg cheddar reszelve

Elkészítés:

A csirkemellet megmossuk, majd szeletekre , utána csíkokra vágjuk.Sózzuk, borsozzuk, majd Kókuszzsíron egy serpenyőben elősütjük.Végül mustárral megkenjük, szerecsendióval megszórjuk.Egy jénai tál aljára rakosgatjuk, majd a félbevágott paradicsomot elhelyezzük a csirkén. Az olajat a vajjal összeolvasztjuk, rászórjuk a lisztet, kicsit megfuttatjuk, majd apránként felöntjük tejjel.( besamelt készítünk) Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük.Hozzáadjuk a reszelt sajt felét, elkeverjük. A csirkére öntjük a mártást, a maradék reszelt sajtot rászórjuk. 200 fokos sütőben ( NEM előmelegített, a jénai miatt) kb 50 perc alatt pirosra sütjük.

image-1_30.jpg

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!