Hozzávalók:
– 14 dkg kókuszolaj
– 15 dkg eritrit
– 3 tojás
– 15 dkg darált mandula
– 40 dkg zabliszt
– 2 csomag sütőpor
– 10 dkg zsírszegény holland kakaópor
– 1-2 dl mandulatej (cukormentes)
-500g fagyasztott meggy ( vagy más gyümölcs pl. vegyes erdei gyümölcs, de el is hagyható)
Elkészítés:
A híg kókuszolajat az eritrittel, és a tojásokkal alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a darált mandulát, a zablisztet,a kakaóport és a sütőport, és annyi tejet, hogy sűrűn folyó tésztát kapjunk. Közepes tepsibe simítjuk, megszórjuk a meggyel, és előmelegített sütőben 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: