Fittdiéta

Diétás Szaloncukor több ízben 2.

1. Mákos aszalt meggyes szaloncukor: ( 20-25 darabhoz)

Hozzávalók:

– 20 dkg darált mandula

– 10 dkg darált mák

– 10 dkg aszalt meggy / vörösáfonya

– 20 dkg porrá őrölt eritrit

– 5 dkg paleo étcsokoládé  ( a bevonáshoz kell)

– 2 evőkanál kókuszzsír ( a bevonáshoz kell)

Elkészítés: 

A darált mandulát keverjük el mákkal, az apróra vágott aszalt áfonyával és a porcukorral. Adagoljunk hozzá cseppenként annyi vizet, hogy gyúrható, formázható masszát kapjunk.Formázzunk szaloncukrokat, majd mártsuk őket a vízgőz felett megolvasztott kókuszzsír és csokoládé keverékbe. Sütőpapírra téve hagyjuk megdermedni, utána csomagoljuk.

2. Diós narancsos szaloncukor: ( 25-30 darabhoz)

– 5 dkg paleo étcsokoládé (bevonáshoz kell)

– 2 evőkanál kókuszzsír (bevonáshoz kell)

– 12 dkg darált dió

– fél citrom reszelt héja

– 1 evőkanál rum

– fél narancs reszelt héja

– fél narancs leve

– fél citrom leve

– 2 evőkanál házi  sárgabarack lekvár

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, formázzuk szaloncukrokat,  majd mártsuk őket a vízgőz felett megolvasztott kókuszzsír és  csokoládé keverékbe. Sütőpapírra téve hagyjuk megdermedni, utána csomagoljuk.

3. Marcipános szaloncukor:( 20-25 darabhoz)

– 20 dkg hámozott darált mandula

– 20 dkg porrá őrölt eritrit

– 1 mokkáskanál mandula aroma

– 10 dkg  paleo étcsokoládé ( bevonáshoz kell)

– 2 evőkanál kókuszzsír (bevonáshoz kell)

Elkészítés:

Gyúrjuk össze a hozzávalókat, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy formázható masszát kapjunk.Formázzuk szaloncukrokat,  majd mártsuk őket a vízgőz felett megolvasztott kókuszzsír és csokoládé keverékbe. Sütőpapírra téve hagyjuk megdermedni, utána csomagoljuk.

img_0863.JPG

img_0862.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!