Fittdiéta

Zabos csokis aszalt gyümölcsös keksz

Hozzávalók:

-12 dkg zabliszt

-6dkg zabpehely

– 8 dkg eritrit

– vanília aroma

– 3 csík diabetikus étcsokoládé

– aszalt meggy ízlés szerint

-1 dl cukormentes mandulatej

– 1 tojás

– 5 ek. kókuszolaj

– 2 tk. sütőpor

Elkészítés:

A  csokit és a gyümölcsöt apróra vágjuk, majd mindent összekeverünk. Körülbelül egy evőkanálnyi masszát sütőpapírra teszünk, majd kilapítjuk. Így járunk el a többivel is, és előmelegített sütőben 180 fokon 12-15 perc alatt készre sütjük.

Ha kihűl, ropogós keksz lesz belőle 🙂

Tipp: bármilyen aszalt gyümölcs, mag keverhető bele. ( mazsola, áfonya, meggy, aszalt gyümölcs mix, különböző sózatlan magok, mint mandula, diófélék, mogyóró. Ízesthető zsírszegény kakaóporral is.

img_1187.JPG

img_1185.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!