Fittdiéta

Parmezános borsófőzelék

Hozzávalók:

– 200 g friss borsó ( vagy gyorsfagyasztott)

– 50 g parmezánsajt

– só

– 1 kis fej vöröshagyma

– 1 gerezd fokhagyma

– bors

– 2 evőkanál nyílgyökérliszt ( vagy étkezési keményítő, aki fogyaszt)

Elkészítés:

A borsót forrásban lévő sós vízben 5 perc alatt megfőzzük majd leszűrjük. Egy magas falu edényben a vöröshagymát olívaolajon megdinszteljük, majd ráöntjük a borsót, és felöntjük azzal a vízzel amiben a borsó főtt. Ízesítjük a fűszerekkel, majd ha már majdnem forr, beleszórjuk a nyílgyökérlisztet, és alacsony lángon 5-10 percig főzzük. Végül beleszórjuk a parmezánsajtot, és még 5 percig főzzük. Tálalhatjuk tükörtojással, vagy fasírttal.

Tápérték 1 adagban feltét nélkül:

kcal: 239.53

fehérje: 13.07 g

szénhidrát: 29.15 g

zsír: 7.68 g

img_1402.JPG 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!