Fittdiéta

Cottage cheese-el töltött csirkemell

Unod a natúr csirkemellet párolt zöldséggel?? Nem csodálom, ezért itt egy tipp arra, hogy készítheted el a csirkédet úgy, hogy ne kelljen panírozni, olajban sütni, de mégis változatosabb legyen. 🙂 A husit olaj nélkül sütőben sütöttem ki, alacsony hőfokon, így nem szárad ki, a cottage cheese és a zöldfűszer pedig igazán feldobja, ami szintén jól beilleszthető a diétás étrendbe.

Hozzávalók:

– 380 g (3 szelet) csirkemellfilé 

– 200 g cottage cheese light

– 5-10 szál snidling ( metélőhagyma)

– só, bors, paleo csirkefűszersó

Elkészítés:

A hús vékony szeletekre vágjuk, és fűszerezzük. A cottage cheesehez hozzákeverjük az apróra vágott metélőhagymát. Ezt eloszlatjuk a hússzeleteken. A húsokat egyesével ráhelyezzük alufóliára, feltekerjük a húst, mint a palacsintát, és szorosan beletekerjük az alufóliába, aminek a két végén szorosan összetekerjük. Ezt megcsináljuk az összes szelettel. Ezután tepsire helyezzük, és előmelegített 160 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ha kihűlt leszedjük a fóliát, és tálaljuk. Én bulgurt kínáltam hozzá.

Tápérték egy szelet húsban köret nélkül:

kcal: 200.53 g

fehérje: 39.97 g

szénhidrát: 2.99 g

zsír: 2.78 g 

 img_2203.JPG

img_2204.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!