Fittdiéta

Stefánia szelet tojásfehérje rúddal

Hozzávalók:

– 1 kg darált púlyka hús

– 450 g tojásfehérje rúd

– fokhagymakrém

– vöröshagyma krém

– só, bors

– paleo fasírt fűszerkeverék

Elkészítés:

A húshoz hozzákeverjük a fűszereket, a vörös, és a fokhagyma krémet. A massza felét egy őzgerinc formába simítjuk, belehelyezzük a tojásfehérje rudat a közepére, és beborítjuk a maradék hússal. A tetejét még megszórtam fasírt fűszerkeverékkel, és előmelegített sütőben 160 fokon 40-45 percig sütjük.

Tápérték 1 szeletben ( 85 g)

kcal: 80.43
fehérje: 14.44 g

szénhidrát: 0.16 g

zsír: 2.35 g

img_2547.JPG

img_2545.JPG

img_2546.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!