A receptet csak azért írom le, hátha valakinek ötletet adok ezzel egy egészséges ebédhez, vacsorához, de igazából nagyon egyszerű az egész. Nálam mostanában rendszeresen szerepel az étlapon valamelyik étkezésnél. Egy étkezésre két szelet halat szoktam enni. A saláta mennyisége nekem kb. 3-4 étkezésre elegendő.
Hozzávalók a halhoz: ( 1 adag)
– 2 szelet tilápia
– só, bors
– paleo halfűszer keverék
Hozzávalók a salátához: ( 4 adag)
– 1 csomag Eisberg Deluxe mix (160 g )
– 1 fej lilahagyma
– 1 hónapos retek
– 8-10 szem koktélparadicsom
– Waldenfarm caesar salátaöntet ( kalóriamentes)
Elkészítés:
A gyorsfagyasztott halat szobahőmérsékleten hagyom, hogy teljesen felengedjen. Fűszerezem mindkét oldalát. Egy serpenyőbe egy fél teáskanál kókuszolajat teszek, és közepes lángon pár perc alatt a hal mindkét oldalát megsütöm.
A salátamixet tálba öntöm, a paradicsomot félbe vágom, a lila hagymát, retket csíkokra vágom, és a salátához keverem. Waldenfarm caesar öntettel tálalom. A halat pedig kevés citromlével meglocsolom.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: