Fittdiéta

Tilápia fasírt

Tilápia újragondolva, újhagymás fasírt készült belőle, kevés zsíradékon kisütve.

Hozzávalók 18-20 darabhoz:

– 350 g tilápia

– 2 szál újhagyma

– 2 ek dijoni mustár

– 1 tojás

– 1 vöröshagyma

– pár csepp citromlé

– só, bors

– 4 ek zabliszt

– olívaolaj a sütéshez

Elkészítés:

A tilápiát miután kiolvasztottam apró kockákra vágom, az újhagymát, vöröshagymát felaprítom, és mindent aprítógépbe teszek. Ha kész, egy edénybe öntöm, és az összes többi hozzávalót is elkeverem benne. Egy serpenyőbe olívaolajat ( vagy kókuszolajat ) hevítek, és egy evőkanálnyi adagokat sütök ki. Alacsony lángon, mindkét felét megsütöm. Tökéletes bármilyen körettel, vagy salátával könnyű vacsoraként.

Tápérték 1 darabban

kcal: 38.66 g

fehérje: 5.05 g

szénhidrát: 2.29 g

zsír: 1.07 g

img_5493.JPG

img_5492.JPG

img_5491.JPG

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!