Fittdiéta

Eperlekváros muffin rózsák

Múltkor a Paleolit Éléskamra keltes élmény lisztjéből sós sütemény készült, ami akár a húsvéti asztalra is tökéletes, vagy egy egyszerű tavaszi hétvégi reggelire. A paleo tavaszi sós kelt fonatok receptjét IDE kattintva megtaláljátok. Most szintén tavaszi, de édes reggeli készült a lisztből. Igazi házi mentes eperlekvárral, amit Anyukám készít nekem minden évben szorgalmasan a kertben termett gyümölcsökből.

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célt, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók 4 darabhoz:

Elkészítés:

A folyékony hozzávalókat összekeverjük, majd hozzáöntjük a lisztet.  A tésztát összegyúrjuk, majd hűtőben 15 percig pihentetjük. Ezután 12 darab kb 10 cm – es kör alakúra nyújtsuk ki, kenjük meg 1 tk lekvárral, hajtsuk félbe, majd ismét a felére, hogy egy háromszöget kapjunk. Tegyünk 3 db tészta háromszöget egymásra úgy, hogy a csúcsok fedjék egymást, majd balról jobbra, lazán  tekerjük fel és helyezzük a szilikonos muffinforma mélyedésébe. Előmelegített sütőben 180 fokon 35 perc alatt készre sütjük.

Tipp:

A formázást Juditka konyhája oldalán találtam, ahol fázis fotókkal végig tudjátok követni, hogyan kell készíteni.

Tápérték 1 darabban:

kcal: 155.94

fehérje: 6.38 g

szénhidrát: 23.22 g

zsír: 4.12 g

 

 

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!