Fittdiéta

Tejszínes csirkés laskagombás quinoa tészta

Imádom a gombát, de eddig mindig csak csiperke gombával dolgoztam. Most a boltban szembe jött velem, akciós is volt, így úgy gondoltam, itt az ideje kipróbálni. Ha Te is szereted a gombát, itt az ideje a csiperke mellé beiktatni, mert valami isteni!

Hozzávalók 4 kis adaghoz:

  • 440 g csirkemell
  • 200 g laskagomba
  • 1 teáskanál dijoni mustár 
  • 50 ml kókuszkrém ( cocomas)
  • himalájai só, színes bors, tárkony
  • 110 g quinoa orsó tészta
  • kevés olívaolaj vagy kókuszolaj
  • tetejére parmezán sajt vagy sörélesztő pehely ( elhagyható)

Elkészítés:

A laskagombát megmossuk, feldaraboljuk és félretesszük. A csirkemellet felkockázzuk, és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Fűszerezzük, hozzáadjuk a mustárt, a kókuszkrémet, végül a laskagombát. Fedő alatt puhára pároljuk. A tésztát sós vízben a leírás szerint főzzük, majd leszűrjük, és a csirkéhez keverjük. Parmezánnal vagy sörélesztő pehellyel tálaljuk.

Tápérték 1 adagban: (sajt nélkül)

kcal: 264.96

fehérje: 32.07 g

szénhidrát: 20.69 g

zsír: 5.36 g

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!