Tejszínes csirkés laskagombás quinoa tészta

Imádom a gombát, de eddig mindig csak csiperke gombával dolgoztam. Most a boltban szembe jött velem, akciós is volt, így úgy gondoltam, itt az ideje kipróbálni. Ha Te is szereted a gombát, itt az ideje a csiperke mellé beiktatni, mert valami isteni!

Hozzávalók 4 kis adaghoz:

Elkészítés:

A laskagombát megmossuk, feldaraboljuk és félretesszük. A csirkemellet felkockázzuk, és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Fűszerezzük, hozzáadjuk a mustárt, a kókuszkrémet, végül a laskagombát. Fedő alatt puhára pároljuk. A tésztát sós vízben a leírás szerint főzzük, majd leszűrjük, és a csirkéhez keverjük. Parmezánnal vagy sörélesztő pehellyel tálaljuk.

Tápérték 1 adagban: (sajt nélkül)

kcal: 264.96

fehérje: 32.07 g

szénhidrát: 20.69 g

zsír: 5.36 g

Címkék: , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »