Fittdiéta

Sárgaborsólisztes lepény reggelire

Szeretek új dolgokat beiktatni az étrendbe, új dolgokat kipróbálni. Így történt, hogy rendeltem sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból. Az előző cikkemben már olvashattatok arról, miért is érdemes beiktatni a sárgaborsót, vagy a sárgaborsó lisztet beiktatni az étrendetekbe! A cikket ITT elolvashatjátok!

A sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból szereztem be:

 

Hozzávalók 3 lepényhez:

Hozzávalók a lepény tetejére:

  • Linessa light sajtkrém ( Aldi)
  • 20 g cheddar sajt

Elkészítés:

Először is a zabpelyhet kávédarálóban ledarálom, és az így kapott “lisztet” használom zablisztként. Gluténérzékenyek használjanak gluténmentes zabpelyhet.

Minden hozzávalót csomómentesre keverünk. 10 percig állni hagyjuk a masszát. Egy palacsinta sütőnél kisebb átmérőjű serpenyőt használtam a sütéshez, amit szilikonos ecset segítségével kikentem kókuszolajjal, és közepes lángon megsütöttem a lepények mindkét oldalát. A lepényt megkentem sajtkrémmel, és megszórtam reszelt cheddar sajttal. A kedvenc, megunhatatlan salátámmal ettem, aminek a receptjét megtaláljátok IDE kattintva.

Tápérték 1 darab lepényben feltét nélkül:

kcal: 85.15

fehérje: 5.21 g

szénhidrát: 9.14 g

zsír: 2.71 g

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!