Fittdiéta

Tilápia párolt brokkolival

Mit ehetek vacsorára?- kérdezik sokszor tőlem. Például ez az étel tökéletes vacsora lehet, ezért írom le, hogy készítettem pontosan, nem azért mert annyira sok kreativitást igényel az elkészítése. Nekem ez most ebéd , vagy inkább 3. étkezés volt, és kevés volt az időm, de max 20 perc elkészíteni.

A hozzávalókat a Fittmarket Shopban szerzem be!

10389436_451157155036482_3123129624913210024_n

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 1 szelet tilápia ( kb.150 g)
  • Szafi Reform hal fűszerkeverék
  • himalajai só
  • fokhagyma granulátum
  • 250 g brokkoli ( fagyasztottat használtam)
  • himalajai só
  • fokhagyma granulátum
  • 50 g zsírszegény natúr joghurt ( paleo diétázóknak totu krém)
  • 1 kk. hal fűszerkeverék
  • 1 kk. dijoni mustár
  • kevés kókuszolaj a sütéshez
  • 1 szelet citrom karika 

Elkészítés:

A halat teljesen hagyjuk felengedni, majd papírtörlővel itassunk fel a nedvességet róla. Fűszerezzük mindkét felét a hal fűszerkeverékkel, sóval, fokhagymával. Egy serpenyőt kenjük ki kókuszolajjal, és közepes lángon, pàr perc alatt süssük meg mindkét felét.

A brokkolit tegyük egy edénybe, sózzuk, szórjuk meg fokhagyma granulátummal ès fedő alatt pároljuk puhára.

A mártáshoz a natúr joghurtot a mustárral és a fűszerrel keverjük ki.

Tálalás előtt citromlével meglocsoljuk.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!