Tilápia párolt brokkolival

Mit ehetek vacsorára?- kérdezik sokszor tőlem. Például ez az étel tökéletes vacsora lehet, ezért írom le, hogy készítettem pontosan, nem azért mert annyira sok kreativitást igényel az elkészítése. Nekem ez most ebéd , vagy inkább 3. étkezés volt, és kevés volt az időm, de max 20 perc elkészíteni.

A hozzávalókat a Fittmarket Shopban szerzem be!

Hozzávalók 1 adaghoz:

Elkészítés:

A halat teljesen hagyjuk felengedni, majd papírtörlővel itassunk fel a nedvességet róla. Fűszerezzük mindkét felét a hal fűszerkeverékkel, sóval, fokhagymával. Egy serpenyőt kenjük ki kókuszolajjal, és közepes lángon, pàr perc alatt süssük meg mindkét felét.

A brokkolit tegyük egy edénybe, sózzuk, szórjuk meg fokhagyma granulátummal ès fedő alatt pároljuk puhára.

A mártáshoz a natúr joghurtot a mustárral és a fűszerrel keverjük ki.

Tálalás előtt citromlével meglocsoljuk.

Címkék: , , , , , , ,
Tovább a blogra »