Még mindig tudom fokozni! Újabb palacsinta, aminek az eredeti receptjét Tóth Cynthia Instagramm oldalán találjátok. A blogomon található palacsinta recepteket pedig IDE kattintva éritek el.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célt, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat!
KATTINTS IDE!
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 20 g zabliszt ( nálam zabpehely darálva) (gluténérzékenyek használjanak gluténmentes zabpelyhet)
- 10 g fehérjepor ( Biotech Iso Whey zero chocolate ízűt használtam)
- 40 g tojásfehérjelé
- 1 dl víz
- csokoládé aroma (elhagyható)
Hozzávalók a töltelékhez:
- 40 g Szafi Reform bounty krém
- 1 dl kókusztej
- 50 ml víz
- 1 sárgabarack
Hozzávalók a tetejére:
- 1 sárgabarack
- pár szem meggy
- 1 tk. kókuszreszelék
- virágpor
- szárított tőzegáfonya
- 1 kocka paleo étcsokoládé
- Waldenfarm csokoládé öntet
Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóit összekeverjük csomómentesre. Kisebb méretű palacsinta sütőben készítettem, amiből 4 darab lett. A serpenyőt kevés kókuszolajjal kikentem és közepes lángon a palacsinták mindkét felét megsütöttem. A kókuszos töltelékhez a bounty krémport kikevertem a kókusztejjel és a vízzel, majd pihentettem 15 percig. A barackot apró kockákra vágtam. A palacsintákat megtöltöttem a krémmel és pár szem barackkal majd feltekertem. A tetejét a fenn leírtakkal díszítettem.
Tápérték 1 adagban:
kcal: 392.6
fehérje: 19.11 g
szénhidrát: 34.36 g
zsír: 20.81 g
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:
Protein palacsinta Szafireform kókuszos tejbegrízzel töltve.
A tetején eper erdei gyümölcs,szárított tőzegáfonya, virágpor ,cukormentes epres fehér csoki waldenfarm eper öntet, kókuszchips és Raffaello
* vaníliás fehérjével, túróval és barackkal rétegezve
* fél adag palacsinta tésztából készítve, túrókrémmel a tetejèn és gyümölcsökkel
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: