Fittdiéta

Kókuszos diétás fehérje palacsinta

Még mindig tudom fokozni! Újabb palacsinta, aminek az eredeti receptjét Tóth Cynthia Instagramm oldalán találjátok. A blogomon található palacsinta recepteket pedig IDE kattintva éritek el.

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célt, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat!

KATTINTS IDE!

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 20 g zabliszt ( nálam zabpehely darálva) (gluténérzékenyek használjanak gluténmentes zabpelyhet)
  • 10 g fehérjepor ( Biotech Iso Whey zero chocolate ízűt használtam)
  • 40 g tojásfehérjelé
  • 1 dl víz
  • csokoládé aroma (elhagyható)

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 40 g Szafi Reform bounty krém
  • 1 dl kókusztej
  • 50 ml víz
  • 1 sárgabarack

Hozzávalók a tetejére:

  • 1 sárgabarack
  • pár szem meggy
  • 1 tk. kókuszreszelék
  • virágpor
  • szárított tőzegáfonya
  • 1 kocka paleo étcsokoládé
  • Waldenfarm csokoládé öntet

Elkészítés:

A palacsinta hozzávalóit összekeverjük csomómentesre. Kisebb méretű palacsinta sütőben készítettem, amiből 4 darab lett. A serpenyőt kevés kókuszolajjal kikentem és közepes lángon a palacsinták mindkét felét megsütöttem. A kókuszos töltelékhez a bounty krémport kikevertem a kókusztejjel és a vízzel, majd pihentettem 15 percig. A barackot apró kockákra vágtam. A palacsintákat megtöltöttem a krémmel és pár szem barackkal majd feltekertem. A tetejét a fenn leírtakkal díszítettem.

Tápérték 1 adagban:

kcal: 392.6

fehérje: 19.11 g

szénhidrát: 34.36 g

zsír: 20.81 g

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

Protein palacsinta Szafireform kókuszos tejbegrízzel töltve. 
A tetején eper erdei gyümölcs,szárított tőzegáfonya, virágpor ,cukormentes epres fehér csoki  waldenfarm eper öntet, kókuszchips és Raffaello 

*  vaníliás fehérjével, túróval és barackkal rétegezve

 

* fél adag palacsinta tésztából készítve, túrókrémmel a tetejèn és gyümölcsökkel

 

cookies and cream fehérjével készítve, és cukkinis kakaó krémmel töltve

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!