Reggelire gluténmentes, szénhidrát csökkentett cheddar sajtos bagel készült, aminek a receptjét IDE kattintva megtaláljátok. Mellé csirkemell sonkát serpenyőben lepirítottam, valamint került mellé fekete erdei sonka, cheddar sajt, light pannónia sajt, és fetás gombás saláta. A bolti kenyérkencéket nem igazán szeretem, így gyorsan kreáltam magamnak, ami hűtőben napokig eláll.
Hozzávalók:
- 200 g csirkemellfilé
- 100 g Linessa light sajtkrém (Aldi)
- himalájai só
- szárított petrezselyem
- bazsalikom, oregánó, fokhagymapor
Elkészítés:
A csirkemellet kockára vágjuk, aprítógépbe tesszük, és apróra daráljuk. Egy serpenyőben vagy lábasban kevés vízzel puhára pároljuk, közben hozzáadjuk a fűszereket. Ha langyosra hűlt, hozzákeverjük a sajtkrémet. Ha nem elég krémes ezután még vissza rakjuk az aprítóba. Ízlés szerint utólag még fűszerezzük. Tökéletes csirkés szendvicskrém készült belőle a reggeli friss pékáruhoz.
Tápérték a szendvicskrémben (az egész adagban)
kcal: 285
fehérje: 60 g
zsír: 2 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: