Aki csak most talált a blogomra, az valószínű nem tudja, hogy a zserbó a kedvenc süteményem. Főleg amit a Nagymamám csinál, ami minden, csak nem egészséges de a legfinomabb. Amit el lehet készíteni zserbó ízűen, arra már van recept a blogon. Legalábbis így gondolom mindig, de ha zserbóról van szó, mindig lehet fokozni tovább. Mindenféle zserbó receptemet IDE kattintva találjátok meg.
Hozzávalók 1 adaghoz:
Hozzávalók a tetejére:
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit ( a kókuszolaj kivételével) összekeverjük, és pihentetjük 5 percig. A gofri sütőt kikenjük kókuszolajjal, és belekanalazzuk a tésztát. Készre sütjük. A diót az eritrittel ledaráljuk. A gofri tetejét megkenjük baracklekvárral és megszórjuk a diós eritrittel. A tetejére 1 kocka étcsokoládét apróra törünk, valamint egy szelet zserbót is felkockázva a gofrira teszünk.
Tápérték 1 adagban: ( zserbó szelet nélkül)
kcal: 274
fehérje: 22 g
szénhidrát: 15 g
zsír: 14 g
Közösségi oldalak:
Facebook: https://www.facebook.com/fittdieta/
Kövessetek instán is:https://www.instagram.com/fittdieta/
Csatlakozz a Fittdiéta csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/1876629335681680/