Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók 3 adaghoz:
- 360 g csirkemell
- 1 vöröshagyma
- 150 g laskagomba
- 120 g zöldborsó
- 100 ml rizstejszín ( vagy más növényi tejszín)
- himalájai só
- fokhagymapor
- rozmaring, oregánó
- kevés olívaolaj / kókuszolaj
Elkészítés:
A zöldborsót enyhén sós vízben főzzük készre. Ha elkészült, szűrjük le, és tegyük félre. A vöröshagymát felaprítjuk, és kevés olívaolajon vagy kókuszolajon üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a kockákra vágott csirkemellet, és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a rizstejszínt, és ha szükséges egy kevés vizet. Fűszerezzük a sóval, fokhagymaporral, és a zöld fűszerekkel. Hozzáadjuk a zöldborsót és a laskagombát. Közepes lángon, addig főzzük, amíg a csirkemell teljesen megpuhul. Én quionával és salátával tálaltam.
Tápérték 1 adagban:
kcal: 232.97
fehérje: 33.23 g
szénhidrát: 14.22 g
zsír: 4.38 g
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: