Fittdiéta

Feta sajttal töltött göngyölt hús diétában is

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

 

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 400 g csirkemell
  • 200 g light feta sajt
  • 30 g bébispenót
  • 40 g fekete erdei sonka
  • himalájai só

Elkészítés:

A csirkemelleket 4 szeletre vágtam. Alaposan kiklopfoltam és megsóztam mindegyik oldalukat. A bébispenótot blansíroztam. Tehát forró vízbe tettem 2 percre, majd hideg vízbe. Ezután apróra vágtam és a villával összetört feta sajttal összekevertem. A csirkemelleket egy- egy szelet fekete erdei sonkára fektettem. A csirkemellekre azonos mennyiségű fetás krémet tettem, majd felgöngyöltem a húst, és egy fogpiszkálóval megtűztem. Előmelegített sütőben 170 fokon 30-35 percig sütöttem. Mellé salátát és sütőben sült petrezselymet tálaltam.

Tápérték 1 adagban ( köret nélkül, csak a hús)

 kcal: 217.25

fehérje: 37.01 g

szénhidrát: 0.96 g

zsír: 7 g

 

 

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!