Fittdiéta

Gluténmentes diétás melegszendvics reggelire

Anyu nálam volt egyik hétvégén, így természetes, hogy én készítettem a reggelijét. Így született meg ez a melegszendvics egy kevés salátával.

Eredeti recept ITT.

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók (1 egész melegszendvicshez)

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 20 g sajtkrém
  • 1 szelet fekete erdei sonka
  • 10 g spenót
  • 10 g cheddar sajt

Hozzávalók a sütéshez:

  • kevés kókuszolaj a sütő kikenéséhez

Elkészítés :

Mérjük ki egy edénybe a folyékony hozzávalókat, majd öntsük hozzá a lisztkeveréket, és gyúrjuk össze. Pihentessük a tésztát 10 percig. Addig készítsük elő a melegszendvicssütőt és a tölteléket. Ha letelt a pihentetési idő, lisztes felületen gyúrjuk át a tésztát és nyújtsuk ki 0,5 cm vastagra.Vágjunk belőle 2 db melegszendvics formának megfelelő lapot. A melegszendvics sütőt kenjük ki egy ecset segítségével egy kevés kókuszolajjal. Rakjunk 1 lapot a szendvicssütőbe, majd rá a tölteléket, ismét tésztalapot. Nyomkodjuk össze a széleit, hogy sütés közben ne folyjon ki a sajt. Süssük készre előmelegített melegszendvicssütőben 10 perc alatt.

Tápérték 1 szendvicsben:

kcal: 251.11

fehérje: 11.37 g

szénhidrát: 33.92 g

zsír: 6.15 g

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!