Fittdiéta

Kolbászkrémes kiflik reggelire

Napok után is isteni puha marad. A kolbász íz pedig kellemesen érződik rajta, annak ellenére, hogy minimális mennyiségben használtam. 

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók 8 darabhoz:

  • 40 g Szafi Fitt nyújtható sós lisztkeverék
  • 40 g Szafi Fitt CH csökkentő liszt
  • 12 g bambuszrost liszt
  • 2 g só
  • 1 g szódabikarbóna
  • 1 tojás
  • 200 ml cukormentes mandulatej

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 40 g száraz kolbász
  • 80 g linessa light krémsajt ( Aldiban vettem)

Hozzávalók a tetejére:

  • kevés tojás a lekenéshez
  • 40 g reszelt sajt

Elkészítés:

A száraz és folyékony hozzávalókat külön edényben összekeverjük, majd összeöntjük és alaposan összedolgozzuk. Ezután 10 percig pihentetjük a tésztát. Bambuszrostliszttel megszórt felületen átgyúrjuk, és két egyforma kör alakúra kinyújtjuk. Az egyik körnek a tetejét megkenjük a sajtkrémmel, rászórjuk az apróra vágott medvehagymát, majd ráhelyezzük a másik kinyújtott kör alakú tésztánkat. 8 cikkre osztjuk, és mindegyiket a hosszabb oldalánál kezdve feltekerjük. Szilikonos ecset segítségével tojással lekenjük a tetejét. Előmelegített sütőben alsó-felső programon 200 fokon 10 percig, majd 180 fokon ​25 percig sütjük.

Tápérték 1 darabban:

kcal: 63,78

fehérje: 5,3 g

szénhidrát: 2,6 g

zsír: 3,4 g

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!