Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók 4 adaghoz:
- 500 g darált pulyka
- Paleo fasírt fűszerkeverék ízlés szerint (vagy ízlés szerint zöld fűszerek)
- 1 tojás
- himalájai só ízlés szerint
- 5 g útifűmaghéj
Hozzávalók a töltelékhez:
- 100 g csiperke gomba
- 100 g csirkemell sonka
- 20 g cheddar sajt
Elkészítés:
A darált pulykát, a tojást, a fűszereket, a sót, és az útifűmaghéjat egy tálban összekeverjük. Hűtőben pihentetjük, amíg előkészítjük a tölteléket.
A gombát kockára vágjuk és serpenyőben megpirítjuk. A cheddar sajtot lereszeljük, vagy ha szeletelt sajtunk van vágjuk apró kockára.
A húst tegyük egy kiterített folpackra. Egyengessük el téglalap alakúra a hús masszát. Erre helyezzük rá a csirkemell sonka szeleteket, a pirított gombát és a sajtot. A folpack segítségével tekerjük fel szorosan egy hengerré , és a két végénél csavarjuk össze. Tegyük hűtőbe minimum fél órára.
Vegyük ki a folpackból. Majd tegyük tepsire vagy ( őzgerinc formába). Én őzgerinc formában sütöttem, amit letakartam, és előmelegített sütőben 200 fokon 35-40 percig sütöttem. Az utolsó 20 percben fólia nélkül. Ha kihűlt lehet szeletelni. Tökéletes salátával vagy valamilyen főzelékkel is.
Tápérték 1 adagban:
kcal: 239.17
fehérje: 31.33 g
szénhidrát: 1.56 g
zsír: 12.06 g
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: