A gofri nem csak édesen, hanem sósan is nagyon finom. Az édesburgonya és a Peak sweet potato édesburgonya por gondoskodik arról, hogy megfelelő minőségű, alacsony glikémiás indexű szénhidráttal lásd el a szervezeted.
Ha szeretnél még több diétás finomságot bezsebelni, látogass el a Peakshop oldalára
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók két gofrihoz:
- 1 tojás
- 10 g Peak sweet potato édesburgonya por
- 50 g édesburgonya püré
- 20 g Dia wellness szénhidrát csökkentett liszt
- himalájai só
- fokhagymapor
- 50 ml cukormentes mandulatej
- 4 g szódabikarbóna
- kókuszolaj a sütéshez
Hozzávalók a tetejére (2 gofrihoz):
- 100 g cottage cheese
- 60 g zsírszegény natúr joghurt
- himalájai só
- fokhagyma por
- bébispenót
- 10 g reszelt cheddar sajt
Elkészítés:
Az édesburgonyát vágjuk félbe, és előmelegített sütőben 200 fokon 30 percig süssük. Ezután kanalazzuk ki a belsejét, és villával törjük össze, hogy ne legyenek benne darabok. Ezután a burgonya pürével keverjük simára az összes többi hozzávalót. Pihentessük 5 percig a masszát. A gofri sütőt egy szilikonos ecset segítségével kenjük ki, majd süssük benne készre a gofrikat. A megsült gofrik tetejét a fenn leírtakkal díszítsük. A cottage cheese-t a joghurttal, sóval és a fokhagyma porral keverjük ki, és tegyük a gofri tetejére. Szórjuk meg a bébispenóttal és a reszelt sajttal.
Tápérték 1 gofriban feltét nélkül:
kcal: 138.75
fehérje: 6.8 g
szénhidrát: 11.34 g
zsír: 6.47 g
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: