Baconbe göngyölt töltött csirkemell csicsóka pogácsával

Ez a recept is úgy született, mint ahogy a legtöbbször. Megnéztem mi van a hűtőbe otthon, mivel ezt az ételt Anyuval készítettük. A csicsóka püréként nem ízlett, így gyors újratervezés, és “burgonya pogácsát” készítettünk belőle, ami nagyon finom lett.



Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók a töltött csirkemellhez:

Hozzávalók a csicsóka pogácsához (9 darab)

Elkészítés:

A csiperke gombát nagyon apróra vágtam és egy serpenyőben megpirítottam.

A csirkemelleket sóval, borssal és kakukkfűvel fűszereztem. Egy folpackra helyeztem a bacon szeleteket, majd erre a csirkemell szeleteket. A csirkemell szeletekre helyeztem a megpárolt gombát, majd a fólia segítségével szorosan feltekertem, a két végét összecsavartam és csomót kötöttem rá. Előmelegített sütőben 180 fokon 30-40 percig sütöttem.

A körethez a csicskát felkockáztam és enyhén sós vízben megfőztem. Ha puhára főtt, krumpli nyomóval pürésítettem és az összes többi hozzávalóval lágy tésztává gyúrtam. Ezután kis gombócokat formáztam belőlük, amit utána a kezemmel kilapítottam. Kevés kókuszolajon megsütöttem mindkét oldalát. Papírtörlőre szedtem.

Salátát tálaltunk mellé.

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

Címkék: , , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »