Fittdiéta

Gluténmentes édesburgonya tócsni ebédre

Egy tápláló, egészséges és diétás ebéd ötletet hoztam, de igazából bármelyik étkezésre kiváló lehet. Húsmentes napot tartottam, így tükörtojás, jégsaláta, bébispenót, kígyóuborka, párolt zöld spárga és grillezett csiperke gomba került a sós édesburgonya tócsnik mellé.

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók (13-14 darabhoz):

  • 100 g édesburgonya
  • 20 g zöldbanán liszt
  • 20 g Peak sweet potato powder
  • 1 darab tojás
  • ½ csomag sütőpor
  • himalájai só ízlés szerint
  • zöldfűszerek ízlés szerint
  • 100 g cukormentes mandulatej
  • kókuszolaj a sütéshez

Elkészítés:

Az édesburgonyát vágjuk félbe, villával szurkáljuk meg, majd előmelegített sütőben 180 fokon süssük 35-40 percig. Ezután vegyük ki a sütőből, hagyjuk kihűlni, majd kanalazzuk ki a belsejét. Villával pürésítsük, majd az összes többi hozzávalóval keverjük csomómentesre. Egy palacsintasütőt kenjünk ki vékonyan kókuszolajjal és nagyjából egy evőkanálnyi masszát süssünk ki. Félidőben fordítsuk meg, és süssük meg a másik felét is.

Tápérték 1 darabban:

kcal: 24,04

fehérje: 0,75 g

szénhidrát: 3,73 g

zsír: 0,6 g

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!