A család egyik kedvenc gluténmentes, szénhidrát csökkentett kenyere

Sokféle kenyér receptet kipróbáltam már, illetve teszteltem a családon. Ez az egyik olyan recept, ami a leginkább ízlett mindenkinek, valamint tojásmentes, és a lehető legkevesebb munkával kész az egész. Az eredeti recept ITT található.



Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók (510 grammos kenyérhez):

Sütés előtti kenéshez :

Elkészítés:



Külön edényben keverjük össze a folyékony és a száraz hozzávalókat. Öntsük őket egybe és dolgozzuk csomómentesre. Pihentessük a tésztát 10 percig. 
Addig béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit.

Ha letelt a pihentetési idő, lisztezett felületen gyúrjuk át a tésztát és formázzunk belőle egy 21 cm. hosszú rudat.

Rakjuk a tepsire, vágjuk be néhány helyen jó mélyen (2 cm) a tetejét és kenjük le az olajjal.Előmelegített 180 fokos sütőben, alsó – felső programon 50 perc, majd 200 fokon további 20 perc.

Rácson hagyjuk kihűlni.

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

Címkék: , , , , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »