Ez a linzer gluténmentes, tejmentes, és tojásmentes is. Így az arra érzékenyek és vegánok is fogyaszthatják.
Szénhidrát csökkentett linzer recept ITT található.
Hozzávalók:
Hozzávalók a töltelékhez:
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk össze. Fedjük le az edényt és 30 percre tegyük a hűtőbe. Ezután, lisztes felületen gyúrjuk át a tésztát, és nyújtsuk 5-6 mm vastagra. A leeső részeket addig gyúrjuk, nyújtsuk és szaggassuk újból, míg az összes tészta elfogy. Ugyanannyi linzer aljat szaggassunk mint felső részt, ami középen “lyukas”.
Én dupla adagot készítettem. Ebből lett 10 darab normál méretű linzer, és 10 darab ennél kicsivel nagyobb isler.
Sütés:
180 fokra előmelegített sütőben, alsó-felső programon 12 percig sütjük
Kihűlés után töltsük meg lekvárral, és ragasszuk össze a kettő tésztát.
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz: