Vegán isler karácsonyra

Ez az isler gluténmentes, tejmentes, és tojásmentes is. Így az arra érzékenyek és vegánok is fogyaszthatják.

Eredeti recept ITT.

Szénhidrát csökkentett isler recept ITT.

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók:

Hozzávalók a töltelékhez:

Hozzávalók a tetejére:

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk össze. Fedjük le az edényt és 30 percre tegyük a hűtőbe. Ezután, lisztes felületen gyúrjuk át a tésztát, és nyújtsuk 5-6 mm vastagra. A leeső részeket addig gyúrjuk, nyújtsuk és szaggassuk újból, míg az összes tészta elfogy. 

Én dupla adagot készítettem. Ebből lett 10 darab isler és 10 darab normál méretű linzer lett.

Sütés:

180 fokra előmelegített sütőben, alsó-felső programon 12 percig sütjük

Kihűlés után töltsük meg lekvárral, és ragasszuk össze a kettő tésztát. Felét sárgabaracklekvárral, a másik felét meggylekvárral töltöttem meg. Olvasztott csokoládé került a tetejére. A meggylekvárosra fehércsokoládé, és vágott mandula. A másikra tejcsokoládé.

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »