Ez az isler gluténmentes, tejmentes, és tojásmentes is. Így az arra érzékenyek és vegánok is fogyaszthatják.
Szénhidrát csökkentett isler recept ITT.
Hozzávalók:
Hozzávalók a töltelékhez:
Hozzávalók a tetejére:
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk össze. Fedjük le az edényt és 30 percre tegyük a hűtőbe. Ezután, lisztes felületen gyúrjuk át a tésztát, és nyújtsuk 5-6 mm vastagra. A leeső részeket addig gyúrjuk, nyújtsuk és szaggassuk újból, míg az összes tészta elfogy.
Én dupla adagot készítettem. Ebből lett 10 darab isler és 10 darab normál méretű linzer lett.
Sütés:
180 fokra előmelegített sütőben, alsó-felső programon 12 percig sütjük
Kihűlés után töltsük meg lekvárral, és ragasszuk össze a kettő tésztát. Felét sárgabaracklekvárral, a másik felét meggylekvárral töltöttem meg. Olvasztott csokoládé került a tetejére. A meggylekvárosra fehércsokoládé, és vágott mandula. A másikra tejcsokoládé.
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz: