Tízóraira ettem ezeket a vegán kekszeket a növényi tejes kávém mellé.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók (15 darabhoz):
- 155 g Szafi Free csökkentett szénhidrát-tartalmú muffin/piskóta lisztkeverék
- 45 g eritrit
- 1 g só
- 3 g vanília aroma
- 3 g reszelt citromhéj
- 35 g folyékony kókuszolaj
- 20 g fehérborecet
- 80 g víz
- + 8 g Szafi Free csökkentett szénhidrát-tartalmú muffin/piskóta lisztkeverék a gyúráshoz és nyújtáshoz
- + 55 g 70%-os étcsoki
Elkészítés:
A folyékony hozzávalókkal együtt adtam hozzá 55 g darabokra vágott 90%-os étcsokoládét. Utána hozzáadtam a száraz hozzávalókat. Összegyúrtam, kb. 5-6 percet pihentettem, 15 db gombócot formáztam, nagyon picit lapítottam rajta (amúgy azt gondoltam jobban terül majd a tészta sütés közben, szóval aki az igazi “nyomi”, laposabb amerikai csokis kekszre vágyik, bátran pofozza meg párszor a nyers tésztát) és 175 fokos sütőben alsó-felső sütéssel 18 percet sütöttem.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: