Alig várom, hogy újra Spanyolországban legyen, és minél több helyen egyem újra az eredeti paellát. Addig is, itt egy recept hozzá, ami egészséges életmódba teljesen beilleszthető, és amivel egy kis Spanyolországot varázsoltam a konyhámba.
Hozzávalók 4 adaghoz:
Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk és egy wok serpenyőben kevés olívaolajon üvegesre pirítjuk. Erre dobjuk az apróra vágott kaliforniai paprikát és a paradicsomot. A rizsszemeket alaposan átmossuk, majd a zöldséges alaphoz adjuk. Felöntjük a húsleves alaplével és beleszórjuk a fűszereket. Alacsony lángon kb. 15 percig főzzük az egészet. Letakarjuk és néha megkeverjük. Végül hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet és a csirkemájat. Alacsony lángon kb. még 15 percig főzzük.