Ez a recept nem azért került fel, mert annyira bonyolult konyhai műveletet igényelne. Hanem azért mert úgy gondolom a legtöbb embernek a vacsorára mit egyek kérdés okozza a legnagyobb fejtörést. Néha a legkézenfekvőbb ötletek nem jutnak eszünkbe. Ezért gondoltam, hogy megosztom veletek az új mániám, ami egyébként nagyon sok féle képen variálható.
Elkészítés:
- 200 g kínai zöldségkeverék ( Lidl)
- 1 doboz tonhal natúr lében
- 50 g tojásfehérje rúd
- 1 ek szójaszósz
- Paleo kínai ötfűszer keverék
- só, bors
- Waldenfarms ketchup vagy steviaval ízesített ketchup
Elkészítés:
A zöldségkeverék a zacskón található leírás szerint megfőzöm, hideg vízzel leöblítem. Összekeverem a fűszerekkel, és a szójaszósszal. A tetejére rakom a tonhalat, az apróra vágott tojásfehérje rudat, és ketchupot nyomok rá.
Tápérték az egész adagban:
kcal: 154 kcal
fehérje: 23 g
szénhidrát: 7 g
zsír: 2 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: