Fittdiéta

Mandulás vegán zöldpesto

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott életmódváltó csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók:

  • 80 g mandula
  • 50 g friss bazsalikom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 80 g olívaolaj
  • fél citrom leve
  • himalájai só ízlés szerint

Elkészítés:

A mandulát a fokhagymával tegyük egy serpenyőre. Előmelegített 160 fokos sütőben süssük 15-20 percig. Ezután minden hozzávalót tegyünk egy aprító gépbe, és türelmesen daráljuk addig, amíg teljesen krémes nem lesz. Tiszta, lezárható üvegbe töltjük, és hűtőben tároljuk. Használható salátákhoz, tésztákhoz vagy cukkini spagettihez (ahogy a képen), esetleg hús páchoz.

 

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!