Fittdiéta

Rakott bolognai penne szénhidrát csökkentetten

Nálam nagyobb tésztaevő nem tudom, hogy létezett-e. Régen szinte minden vacsorára sajtos tejfölös tésztát ettem, és minden tésztát imádtam. Gyakorlatilag paradicsomos pennén, hozzá egy kis parmezánnal el tudtam volna élni. Igazából ez most sem változott, csak moderáltam magam. 😀 Már hetek óta tervezem, hogy készítek, hiszen a Dia wellness termékek segítségével néha megengedhetem, hogy engedek… Tovább »

Paleo szénhidrátmentes bolognai

Hozzávalók tésztához: – 120 g kókusztej – 1 tojás – 3g só -25 g darált útifűmaghéj Elkészítés: A tejet, a tojást és a sót összeturmixoljuk. A 25 g útifűmaghéjra ráöntjük a tojásos tejet, majd nagyon gyors 5 másodperces mozdulattal összekeverjük villával és azonnal kiöntjük a szilikonos zsírpapírra. Előmelegített sütőben 160 fokon 10 percig sütjük. A kisült tésztát… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!