Korábban már írtam arról, miért érdemes a sárgaborsót fogyasztani. A cikket ITT elolvashatjátok! A sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók a tésztához: (2 adag) 10 g sárgaborsóliszt ( sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból rendeltem) 10 g zabpehelyliszt (zabpehely darálva) ( zabpelyhet az Ataisz webáruházból rendeltem) fél darab tojás 1 dl víz 5 g sütőpor himalájai só 1… Tovább »
Sárgaborsólisztes tekercs a kedvenceimmel töltve reggelire
Korábban már írtam arról, miért érdemes a sárgaborsót fogyasztani. A cikket ITT elolvashatjátok! A sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók a tésztához: (2 adag) 10 g sárgaborsóliszt ( sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból rendeltem) 10 g zabpehelyliszt (zabpehely darálva) ( zabpelyhet az Ataisz webáruházból rendeltem) fél darab tojás 1 dl víz 5 g sütőpor himalájai só 1… Tovább »

A salátának sem kell unalmasnak lennie. Mindig variálom, hogy csirke, hal vagy rák kerül rá. Változtatok a fűszerezésen, néha mediterrán, vagy indiai, kínai, vagy zöld fűszeres. A végtelenségig tudnám variálni. Emellett sokszor variálom a salátát, igyekszem szezonális dolgokat használni. Arról nem is beszélve, hogy kis mennyiségben rengeteg féle sajttal fel lehet dobni. Hozzávalók 1 adaghoz:…