Korábban már írtam arról, miért érdemes a sárgaborsót fogyasztani. A cikket ITT elolvashatjátok! A sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók a tésztához: (2 adag) 10 g sárgaborsóliszt ( sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból rendeltem) 10 g zabpehelyliszt (zabpehely darálva) ( zabpelyhet az Ataisz webáruházból rendeltem) fél darab tojás 1 dl víz 5 g sütőpor himalájai só 1… Tovább »
Sárgaborsólisztes tekercs a kedvenceimmel töltve reggelire
Korábban már írtam arról, miért érdemes a sárgaborsót fogyasztani. A cikket ITT elolvashatjátok! A sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból szereztem be: Hozzávalók a tésztához: (2 adag) 10 g sárgaborsóliszt ( sárgaborsó lisztet az Ataisz webáruházból rendeltem) 10 g zabpehelyliszt (zabpehely darálva) ( zabpelyhet az Ataisz webáruházból rendeltem) fél darab tojás 1 dl víz 5 g sütőpor himalájai só 1… Tovább »

Amikor azt mondom valakinek, hogy én a reggeli zsemlét, kiflit, kakaós csigát csak is magam sütöm, általában a reakció a meglepődöttség. Nem, nem itthon ülök egész nap. Dolgozok, vezetem a vállalkozásom, edzek, intézem a háztartás körülötti dolgokat, barátaimmal vagyok stb. Hogy van erre mégis időm? Egyrészt mindenkinek arra van ideje amire szeretné. Nekem ez fontos,…
Legutóbb egy édes almás gofri receptet hoztam Nektek, ami szintén sütőben, szilikonos formában készítettem. De tudtátok, hogy a gofri lehet sós is? Sőt, nem csak sós, hanem spenótos is. Kiváló, nagyon laktató reggeli lett belőle. Ráadásul paleo, szénhidrátszegény, gluténmentes, laktózmentes diétába is beilleszthető. A tetejére egy tükörtojás, két szelet füstölt lazac, újhagyma, csemegeuborka, sült gomba,…
Füstölt lazacos rántotta készült reggelire, amibe apróra vágott zöldségeket kevertem. Azért ezek kerültek bele, mert ez maradt a hétvégi sütésből főzésből. Cukkini zsemlét ettem hozzá, a recept ITT megtalálható. Érdemes kipróbálni, nem érezni a cukkinit benne, amit egyébként én nem is szeretek. Hozzávalók: 1 egész tojás 100 g tojásfehérjelé 20 g füstölt lazac 20 g…